Valmis tuote yhdestä paikasta - levystä lopputuotteeseen
Meillä asiat hoituvat
Ota yhteyttä

Ohutlevytuotteet sopimusvalmistuksella

Jos tehtaallanne tai asiakkaallanne on suurempi tarve tietylle ohutlevytuotteelle, voimme valmistaa sitä sopimuksen mukaan. Ohutlevyosien sopimusvalmistus tarkoittaa siis käytännössä, että sitoudumme toimittamaan tietyn määrän tuotetta esimerkiksi vuositasolla. Tämä on suosittu vaihtoehto ns. turnkey-toimittajien keskuudessa!

Miksi tilata ohutlevytuotteet sopimusvalmistuksella? 

check

Ennakoitavuus

Kun me sitoudumme tiettyyn toimitusmäärään ja aikatauluun sopimuksen ajaksi, voitte olla huoletta, ettei valmistusprosessiinne tule harmittavia katkoja.

check

Sopimuksen pituus voi olla mitä vain

Tyypillisesti kuitenkin kuukaudesta kahteen vuoteen.

check

Räätälöitävät palvelut

Käytännössä sopimuksen yksityiskohdat sovitaan aina tarkasti ja tapauskohtaisesti, joten saatte mitä tarvitsette ilman säätöä.

check

Nopea reagointi

Me olemme pieni ja joustava metallipaja, joten meillä hommat hoituvat nopeasti myös muutostilanteissa.

Mitä ohutlevyt ovat?

Ohutlevyt ovat nimensä mukaisesti ohuita metallilevyjä, joita käytetään esimerkiksi koneiden ja rakenteiden valmistukseen.

Ohutlevyjä voidaan valmistaa eri metalleista, kuten teräksestä ja ruostumattomasta teräksestä, alumiinista ja messingistä. Ohutlevyt voivat olla eri paksuisia ja eri metalleille onkin erilaiset maksimipaksuudet mitä voimme käsitellä. Alumiinia ja messinkiä voimme käsitellä 6 mm asti, ruostumatonta terästä 8 mm asti ja tavallista terästä 16 mm asti.

Esimerkkejä teollisuuden tarpeisiin valmistetuista ohutlevyistä:

 • Runkorakenteet
 • Kiinnittimet
 • Suojat
 • Pintalevyt
 • Säiliöt
 • Kotelot
 • Laatikot
Canvas

Ohutlevytuotteiden valmistusprossin vaiheet

Riippuen projektistanne, voimme hoitaa kokonaisen tuotteen valmistuksen tai vain osan siitä helpottaaksemme teidän työtaakkaanne. Me olemme monipuolinen metallipaja, joten meiltä onnistuu niin levyleikkaus ja työstö, kuin myös särmäys ja hitsaus. Eikä pidä unohtaa monipuolisia maalaus- ja pintakäsittelypalvelujamme, joilla voimme hoitaa osillenne esimerkiksi korroosion kestävän suojan.  Normaalisti valmistusprosessin vaiheet ovat siis:

 1. Leikkaus
 2. Työstö
 3. Särmäys
 4. Hitsaus
 5. Maalaus

Miten prosessi etenee

Pyydä tarjous ohutlevytuotteiden sopimusvalmistuksesta joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla. Saat meiltä vastauksena sähköpostiisi joko suoraan tarjouksen tai jos tarvitsemme lisätietoja, niin kysymme niitä. Voimme aina halutessasi pitää tekniikkapalaverin joko konttorillamme tai etänä.

Kun tiedämme projektisi yksityiskohdat, hankimme tarvittavat materiaalit tavarantoimittajiltamme ja aloitamme tuotannon. Tarvittaessa kokoamme tuotteesi valmiiksi asti. Kun osat ovat valmiit, lähetämme ne teille tai voitte noutaa ne myös omalla rahtisopimuksellanne. Lopuksi tietysti laskutamme projektin sovitusti ja kiitämme yhteistyöstä.

AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Metalprocess Oy