Valmis tuote yhdestä paikasta - levystä lopputuotteeseen
Onko sinulla asenne kunnossa ja järki päässä?
Hae meille töihin

Paikka auki ohutlevyosaajalle 

Meidän rentoon porukkaamme on haku ammattilaisille käytännössä aina auki. Olemme erityisesti kiinnostuneita kokeneista CNC-koneistajista ja muista pätevistä ohutlevyosaajista – tai sellaisiksi haluavista. Jos olet urasi alussa, riittää, että sinulla on asenne kunnossa ja järki päässä. Aina kannattaa kysyä.

Tarjoamme hyvät henkilökuntaedut!

check

Ekstra Terveysturva-vakuutus

Hyviin henkilökuntaetuihimme kuuluu OP-Pohjolan Ekstra Terveysturva- vakuutus, joka on voimassa sekä työ- että vapaa-ajalla. Ekstra Terveysturvan avulla hoidat itsesi nopeasti kuntoon sairastumisen tai loukkaantumisen sattuessa yksityisessä terveydenhuollossa, eikä sinun tarvitse jonottaa terveysasemalla.

check

Joustava työaika

Luotamme työntekijöihimme, joten työajat saat päättää ihan itse. Työpäivän pituus on kahdeksan tuntia, mutta voit vapaasti valita mihin aikaan tulet hallille ja lähdet kotiin. Myöskään taukojen suhteen meillä ei katsota kelloa, kunhan työt tulee tehtyä ja tavara liikkuu.

check

Kätevä kahviautomaatti

Henkilökunnan käytössä on kahviautomaatti, josta saa erilaisia juomia. Ei enää tappelua kahvinkeittovuoroista, eikä seisonutta kahvia termarista. Jos tupakointi kuuluu paheisiisi, me emme tuomitse siitäkään. Kunhan et tupruttele asiakkaiden nähden, se lienee sanomattakin selvää.

check

Työpaikkasauna

Hallilla on sauna, se hyvä sauna on! Sitten kun päivän työt on tehty, voidaan pistää meidän oma saunamme lämpiämään paikan päällä. Saunajuomatkin ovat firman puolesta, vink vink.

AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2023 Metalprocess Oy