Valmis tuote yhdestä paikasta - levystä lopputuotteeseen
Meillä asiat hoituvat
Ota yhteyttä

Kokoonpanotyöt ja ohutlevyhitsaus tarpeidenne mukaan

Monipuolisena metallipajana teemme myös kokoonpanotyöt ja ohutlevyhitsauksen toiveidenne mukaan. Ohutlevyhitsaus tarkoittaa ohutlevyjen liittämistä toisiin käyttämällä hyväksi lämpöä ja/tai mekaanista puristusta. Voimme tehdä esimerkiksi putkirunkorakenteita, joka sitten levytetään ja hitsataan. Eikä pidä unohtaa, että meiltä saatte halutessanne myös pintakäsittelyn ja maalauksen samalla!

Miksi tilata kokoonpanotyöt ja ohutlevyhitsaus meiltä?

check

Kustannussäästö

Meiltä saatte kaikki metallipajan palvelut samasta paikkaa, eikä teidän tarvitse tuottaa projektin eri vaiheita eri toimijoilla.

check

Laajat yhteistyöverkostot

Jos meiltä ei jostain syystä löydy osaamista tai materiaalia projektiisi, niin hankimme sen yhteiskumppaneiltamme.

check

Nopea reagointi

Olemme pieni ja ketterä yritys, joten voimme tehdä muutoksia nopeallakin aikataululla.

Tarjoamamme kokoonpanotyöt

Tarjoamamme mekaaninen kokoonpano kattaa esimerkiksi modulirakenteet, sähkö/asennusradat ja erilaiset sisustusratkaisut ja listat. Modulirakenteet ovat valmiiksi kohteisiin asennettavia, pitkälle vietyjä rakennekokonaisuuksia. Rakenteisiin voidaan halutessanne sisällyttää myös esimerkiksi puuta tai lasia metallin lisäksi.

Suurimmaksi osaksi teemme mekaanista kokoonpanoa laiva- ja metalliteollisuuteen. Esimerkiksi kattodoomit ja muut katto- ja sisustusrakenteet onnistuvat meiltä pitkällä kokemuksella. Tuotamme myös erilaisia listoja, kuten metalli- ja alumiinilistoja sekä RST-listoja ja -kaiteita.

Teemme myös sähkö/asennusradat mittojenne mukaan ja voimme myös tarvittaessa asentaa niihin esimerkiksi hydrauliikka- ja viemäriputkia.

Näin palveluprosessi kanssamme etenee

Olitpa sitten isomman yrityksen ostaja tai pienen pajan työntekijä metallikappale käsissäsi, palvelemme kaikki asiakkaamme yhtä kattavasti.

1

Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla

2

Saat tarjouksen tai lisäselvityksen sähköpostilla

3

Tarvittaessa voimme pitää tekniikkapalaverin Teamsilla ennen projektin aloitusta

4

Kun yksityiskohdat on sovittu, voit toimittaa materiaalit meille tai voimme halutessasi hankkia ne

5

Valmistamme osat sopimuksen mukaan

6

Toimitamme valmiit osat sinulle lisämaksusta tai voit myös noutaa ne omalla rahtisopimuksellasi

7

Laskutamme projektin ja kiitämme yhteistyöstä

Mitä ohutlevyhitsaus oikeastaan on?

Lämmönlähteenä hitsauksessa käytetään yleensä hitsauslaitteen sähköllä tuottamaa valokaarta. Tästä tulee nimi kaarihitsaus. Tässä menetelmässä osien liittäminen yhteen tapahtuu pelkällä valokaaren tuottamalla lämmöllä siten, että hitsattavat osat sulavat yhteen. Yleensä hitsaussaumaan eli hitsiin sulatetaan kuitenkin myös lisäainetta joko hitsauspistoolin läpi tai hitsauspuikolla.

AAA luottoluokitus logo

Copyright © 2024 Metalprocess Oy